Heti horoszkóp 2019. október 7. – október 13. – Elvárások és megfelelések

Horoszkóp minden hétre

2019.10.05. 17:40

A Rák most elmerülhet a számok világában egy kicsit, a Szűz a csapatmunkában jeleskedhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele egy izgalmas és ösztönző találkozást hozhat számodra, amely hatással lehet rád olyannyira, hogy erős késztetést érzel, hogy új dolgokkal próbálkozz, vagy elindulj egy új úton. Ezekben a napokban sokkal könnyebben és gyorsabban hozol meg majd döntéseket is, ami végül azt eredményezheti, hogy akár még komolyabb változásokat is hajlandó leszel beépíteni az életedbe.

A hét második felében nagy az esélye annak, hogy egy szerencsés véletlen a kezedre játszik és valamely területen megnyílik a gyarapodás lehetősége előtted olyan módon, amely mindeddig nem volt megszokott nálad. Mindezek a változások új kapcsolatokat és egy utazást is mutatnak számodra a közeljövőben. >>> Itt a havi horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyzet adódhat, ahol alkalmad lesz megmutatni, mennyire fontos is számodra a család. Egy esemény, vagy hír miatt ugyanis valakivel törődnöd kell, vagy segíteni neki és te lehetsz az, aki ezt a leghatékonyabban tudja megoldani. Mindez egyben lehetőséget nyújt arra is, hogy egy régóta kallódó ügyet helyre tegyél.

A hét második felében komoly koncentrációt és türelmet igénylő feladatokkal kell majd foglalkoznod egy olyan élethelyzetben, amely alapos mérlegelést igényel tőled. Figyelj a részletekre is ezúttal és hallgass a józan eszedre is. Gondolkodj hosszú távon még akkor is, ha emiatt most be kell vállalnod egy kis kényelmetlenséget is. >>> Itt a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.