Napi horoszkóp 2019. november 12. – Álmok és a valóság

Horoszkóp minden napra

2019.11.12. 03:41

Mérleg – napi horoszkóp

Ma vonzó lehet számodra egy kis fantáziálgatás és szívesen időzöl el gondolatban távoli helyeken, veszel részt egy képzeletbeli történetben. Mindezt pedig egy jó filmmel, vagy érdekes könyvvel élheted meg, de azért vigyázz is közben, nehogy túlságosan elragadjon a képzeleted és azt hidd, mindennek bármi köze van a valósághoz. >>> Itt pedig a heti horoszkópodat olvashatod.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy választanod kell két vitába keveredett fél között, miközben szíved szerint talán kimaradnál az egész feszültségből. Ha már így alakult, próbálj meg hidat képezni a két oldal között és elmagyarázni, hogy a dolgok nem mindig feketék, vagy fehérek. Még az is lehet, hogy végül sikerrel jársz. >>> Itt pedig a heti horoszkópodat olvashatod.

Nyilas – napi horoszkóp

Igyekezz ma komolyan és praktikusan gondolkodni még akkor is, ha olyasmi történik veled, vagy olyan híreket hallasz, amelytől meglódul a fantáziád és egészen extrém gondolataid támadnak. Még ha a fejedben egy elképzelt negatív végkifejlete is jelenik meg a dolgoknak, légy reális és gondold végig, hogy minderre azért eléggé kevés valódi esély van. Ne stresszeld magad feleslegesen! >>> Itt pedig a heti horoszkópodat olvashatod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.