Napi horoszkóp 2019. november 20. – Mögöttes tartalom

Horoszkóp minden napra

2019.11.20. 03:40

A Rák ma egy félrevezető hírt talál, a Nyilas gyanút foghat valakivel kapcsolatban. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha nyakadon a sok munka és úgy érzed, néha azt sem tudod, mihez kapj, az komoly stresszt okoz. Mindennek pedig az oka a túlfejlett kötelességtudatod, melyet viszont igyekezned kellene kordában tartani egy kicsit. Nem fog összedőlni a világ, ha néhány feladat holnap lesz készen, vagy netán átadod másnak. Mindenki meg fogja érteni, hogy neked is csak 24 órából áll egy nap. >>> Megérkezett a friss heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ha van egy jó elképzelésed, ötleted és azt megosztanád mással, akkor ezt nem lehet csak úgy átgondolatlanul megtenni. Ami ugyanis neked egyértelmű, még másnak nem biztos, hogy az. Jól gondold át hát, hogyan adod elő a dolgot, mert ha érthetően és világosan kommunikálsz, már félig meg is nyerted magadnak az illetőt. >>> Megérkezett a friss heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Néha, ha valakivel közölni akarunk valamit, amely kellemetlen kissé, érdemes becsomagolni egy kicsit. Mint amikor a keserű ízű gyógyszer be van vonva egy kis cukorkával, hogy könnyebb legyen bevenni. Neked ma pont egy ilyen kis cukormázra lesz szükséged, amikor elmondasz valakinek egy olyan hírt, amelyet ő biztosan nem akar hallani. >>> Megérkezett a friss heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.