Heti horoszkóp 2019. november 18. – november 24. – Érzelmekre hangolva

Horoszkóp minden hétre

2019.11.16. 17:40

Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében, akkor jutsz a legtöbbre, ha nemcsak a kemény munkára koncentrálsz, hanem igyekszel használni az eszedet is. Figyelj a korlátaidra és igyekezz olyan megoldásokat keresni, amelyek segítségével kevesebb ráfordítással éred el a céljaidat. Nézd a dolgokat összefüggéseiben és rövidtávú örömökért ne áldozd be a hosszabb távú sikereidet.

A hét másik felében minden okod meglesz a jókedvre és az optimizmusra, mivel pozitív külső ingerek érnek és ez nem csak a munkádat illetően érzed, hanem a magánéletedben is. Legyél bármilyen stresszes és fáradt, most valaki elhalmoz a bókjaival és a dicséreteivel, amitől szinte kivirulsz majd. Ha pedig mindez még nem lenne elég, a szerencse is a te oldaladra állhat a hét végén. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében érezheted a kötődést és a szeretetet a környezeted felől, de vonzóvá válhatsz akár több ismeretlen ember számára is. Emiatt könnyebben teremthetsz kapcsolatot bárkivel, nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Ezekben a napokban nagy lehet a mozgás körülötted, amely váratlan izgalmakat is hozhat, de azzal, aki igazán közel kerül hozzád, igazán intenzív élményekre számíthatsz.

A hét második felében a megérzéseid és a racionális éned egyensúlyba kerül, ami azt eredményezi, hogy gyorsan tudsz jó döntéseket hozni még olyan helyzetben is, amelyben az információk csak korlátozottan állnak a rendelkezésedre. Ezekben a napokban, mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben eljuthatsz egy következő lépcsőfokra, ha ez a terved. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.