Napi horoszkóp 2019. december 10. – Vedd észre a részleteket

Horoszkóp minden napra

2019.12.10. 03:41

Bak – napi horoszkóp

Ma éles szemmel szúrd ki, amikor valaki nem teljesen tiszta szándékkal közeledik hozzád, vagy ki akar használni. Figyelj a megérzéseidre, a jelekre, melyek megmutatják, ha valami nem stimmel az illetővel, vagy a sztorival, melyet előad. Amint meglátod, hogy kilóg a lóláb, óvatosan hátrálj ki a szituációból! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma tele lehetsz tervekkel, ötletekkel, de ha őszinte vagy önmagadhoz, tudnod kell, hogy ezek nem mindegyike lesz megvalósítható. Szelektálj és csak azokat hagyd benn a kosárban, amelyekkel érdemes és tudsz is kezdeni valamit. Lássuk be, hiába szeretnél egy sétát tenni a Holdon, nem sok valódi esélyed van rá! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Egy álom, vagy egy gondolat, amely befészkelte magát az agyadba, egy ideje egyre gyakrabban jön elő és hiába hessegeted el magadtól, mindig újra és újra visszatér. Ha ez a gondolat egy közeli baráttal, vagy rokonnal, esetleg a pároddal kapcsolatos, igyekezd mielőbb rövidre zárni. Ma lehet, hogy jó alkalmad lesz tisztázni ezt a kérdést és hamarosan elfelejtheted végre. >>> Itt a heti horoszkóp is!

.