Heti horoszkóp 2020. január 27. – február 2. – Döntésre jutni

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.01.25. 17:01

A Rák a héten pontot tehet egy ügy végére, a Mérlegnek csalódnia kell valakiben, de a többieknek sem lesz unalmas hete. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében esélye van annak, hogy valami új dolog kezdődik az életedben. Nem biztos, hogy valamilyen nagy dologra kell azonban gondolnod. Köthetsz új barátságot, ismeretséget és megismerhetsz új ételeket, de arra is van esély, hogy egy pénzügyeket is érintő újdonság kerül a látókörödbe. Ezekben a napokban ügyelj különös tekintettel a külső megjelenésedre!

A hét második felében foglalkoznod kell bizonyos hivatalos, vagy pénzügyekkel és bár ez általában nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé, most nem fog olyan unalmasnak tűnni, mint általában. Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra és egy sor stressztől meg tudod kímélni magadat! A hét végén egy fontos döntést kell meghoznod, amelyet komoly beszélgetések előzhetnek meg. >>> Horoszkóp percek – Tippek álmatlanság ellen

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében jó kapcsolatteremtő képesség jellemez, a körülötted lévők pedig örömmel töltik el veled az időt. Őszinték és kitárulkozók lehetnek veled, amely azt eredményezheti, hogy egyesek beavatnak a legbelsőbb érzéseikbe is. Ne lepődj meg azon sem, ha valaki a te válladon sírná el a bánatát. Bánj felelősen mások titkaival, nehogy később elillanjon a körülötted lévő bizalom.

A hét második felében összpontosíts a családra és a hozzád legközelebb állókra, mivel minden érzékeny problémát ott tudsz a leghatékonyabban megoldani. Használd ki a közösen eltöltött időt arra, hogy a kapcsolatokat erősítsd és igyekezz megtartani a belső nyugalmadat még akkor is, ha úgy érzed, nem mindenki viselkedik úgy, ahogy az elvárható lenne tőle. Ne légy túlságosan szigorú azokkal, akik fontosak számodra! >>> Horoszkóp percek – Tippek álmatlanság ellen

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.