Horoszkóp percek - Csillagjegyre szabott tanácsok, ha álmatlanságban szenvedsz

Horoszkóp minden napra

Napi horoszkóp

2020.01.23. 17:00

Mindenkivel előfordult már, hogy hosszabb, vagy rövidebb ideig álmatlanságtól szenvedett. Ezerféle gyógymód van, de nem lehet mindenkinek hatásos az összes. Most összeszedtük, hogy neked a csillagjegyed alapján szerintünk melyik módszer az, amivel hatékonyan megszabadulhatsz az álmatlanságtól.

Kos - Mozgás

Már tizenöt perc intenzív mozgás is elegendő számodra, hogy a szervezeted visszatérjen a rutinfolyamataihoz. Ettől először felpörögsz, majd egy kis idő múlva elfog a jótékony álmosság és már mehetsz is az ágyba. Éppen ezért ne közvetlenül lefekvés előtt kezdj el edzeni, vagy sétálni a friss levegőn. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bika - Hangulat

Számodra nagyon fontos, hogy megfelelő legyen a hangulat, az illatok és ahhoz, hogy el tudj aludni, nyugalomra is szükséged van. Gyújts egy gyertyát, hallgass valami lágy zenét és igyekezz lenyugodni. Az álom olyan gyorsan érkezik majd, hogy észre sem veszed! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Ikrek - Kikapcsolódás

Kapcsolj ki minden elektromos eszközt magad körül és vonulj el olvasni valamit egyedül. Természetesen ne valamilyen száraz irodalmat, de arra is ügyelj, hogy ne egy kemény horror történetet. Egy könnyed romantikus regény hatására viszont hamar kedved támad majd ágyba bújni. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Rák - Nyugalom

Ha feszültség van benned, soha nem fogsz tudni elaludni, így neked elsősorban ennek oldására kell tudatosan koncentrálnod. Engedj egy forró fürdőt és hallgass közben lágy, kellemes zenét. Csak aztán legyen időd eljutni az ágyig, mielőtt elalszol! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.