Napi horoszkóp 2020. január 28. – Nyomás alatt

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.01.28. 03:37

Bak – napi horoszkóp

Ma készülj fel a feszültségekre és a türelmetlenségekre magad körül és arra, hogy mindez könnyedén átragadhat rád is. Ha viszont tudatos vagy és felkészült, könnyedén áttáncolhatsz a jégen anélkül, hogy beszakadna alattad. Légy óvatos és ne tegyél egy felesleges mozdulatot sem! Maradj ki a jegyes fürdőzésből, ha lehet! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma, ha fontosnak érzed és meg is teheted, kényeztesd magadat egy kicsit. Vásárolj magadnak valami szépet, menj el fodrászhoz, vagy igyál meg egy remek kávét valakivel, akivel szívesen töltöd el az időt. Éppen elég feszültség lesz körülötted egész nap, muszáj lesz közben önmagadnak egy kis szigetet varázsolnod nyugalomból. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ha ma egy kissé ingerlékenyebb leszel az átlagosnál, ne lepődj meg és próbáld tudatosan kezelni a dolgot. Ne kritizáld azokat, akiket szeretsz és ne a rosszat keresd mindenben és mindenkiben. Vezesd le inkább a feszültséget egy kis testmozgással. Egy fél óra kocogás, vagy séta egy parkban ma csodát tehet veled! >>> Itt a heti horoszkóp is!

.