Napi horoszkóp 2020. február 1. – Feltöltődés

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.02.01. 03:38

A Szűz életébe egy rég elfeledett érzés térhet vissza, a Vízöntő keressen egy kapaszkodót ma. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki véleményével, vagy a veled való viselkedésével a lelkedbe gázol és te emiatt egy pillanatra még talán azt is elhiszed, hogy neki van igaza. Felejtsd el! A te értékedet nem az határozza meg, hogy valaki más mit mond, vagy tesz. Főleg akkor, ha mindezt a maga érdekeinek az érvényesítésére teszi és téged akar az útból odébb tolni. Ne engedd! >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Bika – napi horoszkóp

Ma egy ellentéted valakivel a csúcspontjára érhet és a sok apró kis sérelem elér egy olyan pontot, amikor, ha nem vigyázol, hirtelen előjöhet belőled az igazi Bika. Márpedig akkor ott kő kövön nem marad! Mielőtt azonban a földdel tennéd egyenlővé az illetőt, még finoman figyelmeztesd egyszer, hogy túl messzire ment. Aztán, ha ez sem elég, jöjjön, aminek jönnie kell. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma, amikor meg akarod győzni valamiről a környezetedet, érdemes a finomabb módszereket választanod és az érzelmeidet a háttérben tartanod. Egy érzelmileg túlfűtött demonstráció ugyanis sokakat elijeszthet és az biztosan nem szolgálná az érdekedet. Maradj a jó öreg érveknél és a tényeknél. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.