Havi horoszkóp 2020. február – Megtalálni az utat

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.01.29. 17:00

A Bikának egy elveszett dolgot kell megtalálnia, a Szűz életében feltűnhet egy versenytárs. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában izgalmas hírek miatt tehetsz egy kis kitérőt a terveidhez képest és előfordulhat az is, hogy valamire egy egészen más nézőpontból tekintesz majd. Ezekben a napokban egy elveszett tárgy, vagy egy elveszett személy megtalálása, felbukkanása is fokozhatja a hangulatodat.

A hónap közepe szenvedélyesen alakulhat, de ezt a szenvedélyt uralnod kell, ha nem akarod, hogy kárt okozzon a környezeteddel való viszonyban. Igyekezz lekötni minél többet a benned tomboló energiából és hasznos dologra fordítani, például sportra, vagy akár a szenvedélyeid kiélésére. Ez utóbbinak egy partnered valószínűleg nagyon fog örülni.

A hónap vége egy új lehetőséggel köszönt be, amely, ha élsz vele, komoly tapasztalatokkal tehet gazdagabbá. Ha van bátorságod egy ésszerű kockázatot vállalni, akkor izgalmas és tanulságos kalandban lehet részed. Ne feledd azonban, hogy a körülötted élőknek esetleg ijesztő lehet a változásod, ezért ügyelj arra, hogy mindig megfelelő módon kommunikálj velük.  >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában tiszta fejjel, világos gondolatokkal és kreatív ötletekkel tele éled a mindennapokat, amely lehetőséget ad számodra, hogy valami új dologgal próbálkozz, pályázatot adj be, belekezdj egy tanulási folyamatba, vagy akár arra, hogy letegyél egy vizsgát. Ezekben a napokban arra is számíthatsz, hogy egy beszélgetés, vagy találkozó egyszer csak váratlan irányt vesz.

A hónap közepén egy problémát kell megoldanod, vagy egy elveszett tárgyat kell megtalálnod, amelyben segíthet az, ha a dolgokat ezúttal egy másfajta nézőpontból próbálod szemlélni. Ezekben a napokban közvetlenséged és hozzáállásod lenyűgözhet valakit, akivel szorosabb kapcsolatba kerülhetsz, és aki igyekszik segíteni neked egy számodra nagy fontossággal bíró dologban.

A hónap végén egy kellemetlen meglepetés érhet, amely egy késésből és az azzal kapcsolatos kommunikációs nehézségből adódhat. A negatív élmény egyben egy váratlan pozitívumot is hozhat, amely legvalószínűbben egy múltbéli élmény újraélését jelentheti számodra. Ezekben a napokban bepillantást nyerhetsz egy titok mögé, de nem biztos, hogy amit ott találsz, annak maradéktalanul örülni fogsz. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.