Hirdetés

Drámai bejelentés: mégsem bálozik Bécsben Lindsay Lohan

2010.02.11. 14:24

Távolmaradásával keltett feltűnést Lindsay Lohan Bécsben. Az amerikai színésznő az utolsó pillanatban, csütörtökön mondta le az aznap esti operabálra szóló meghívást.

Hirdetés

A botrányos híresség előre bejelentett érkezése először szerdán vált kétségessé. Bár már két héttel korábban elígérkezett az év ausztriai társasági eseményére, nem lehetett tudni, hogy elhagyhatja-e Lohan az Egyesült Államokat. A színésznő szabálysértések miatt próbaidőn van, ezért indulás előtt először meg kellett jelennie a bíróság előtt.

A bíró nem emelt kifogást az utazás ellen, így nem állt semmi a bécsi kiruccanás útjában. A bíróságról azonban nem a százezer euróért bérelt magánrepülőgéphez ment Lindsay Lohan, hanem inkább vásárolni indult.

Végül a tervezetthez képest több órás késéssel, egy menetrend szerinti járattal indult volna Európába. De ehhez a repülőhöz is két órás késéssel érkezett, ezért a légitársaság 16 ezer dollár pótdíjat kért tőle. Erre viszont nem futotta a színésznő hitelkártyájának fedezetéből, így inkább leszállt a repülőtéren veszteglő gépről és az Egyesült Államokban maradt.

Lohant Richard Lugner osztrák milliomos hívta meg "a bálok báljára". A 77 éves üzletember minden évben más hírességgel az oldalán jelenik meg a bálban. Vendége volt már Sophia Loren, Andie MacDowell, de Paris Hilton és a sajátos stílusú vetkőzőszámairól nevezetessé vált Dita von Teese is.

A hoppon maradt Lugner közölte Lohan ügynökségével: szeretné visszakapni a százezer eurót, amit a magánrepülőgépért fizetett.