Hirdetés


Teljes A dal 2015 versenyzőinek listája

2014.12.12

Harmincan indulnak az Eurovíziós Dalfesztiválon való részvételért.

Hirdetés

Kiderült, hogy kik azok az énekesek, akik esélyt kapnak arra, hogy jövőre Bécsben, az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselhessék hazánkat. A versenyzők listája ma lett teljes – írja a hir24.hu.

A kiválasztott énekesek közé bekerült:

Chances, Boggie, Bogi, Farkas Jenser Balázs, Karmapolisz, MDC, Péter Barbara, Szécsi Saci és Szécsi Böbe, Spoon és Tóth Vera.

Antal Tímea, Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo, Fool Moon, Ív - Katona-Zsombori Éva, Mujahid Zoltán, Pankastic!, Proof of Life, Szakács Gergő, Szűcs Gabi és Wolf Kati.

Végül pedig Keresztes Ildikó, New Level Empire, Oláh Gergő, Dér Heni, Gájer Bálint, Szabó Ádám, Leander Risings, Other Planet, Magyar Bori és a Passed.

Teljes a Dal versenyzőinek listája

Fotó: A dal 2015 hivatalos oldaláról

A harminc előadó három elődöntőn vesz részt, ahol tíz-tíz dalt énekelnek majd el 2015. január 24-én, 31-én és február 7-én, szombaton. Öten a zsűri pontjai alapján jutnak tovább adásonként, a hatodik továbbjutóról pedig ismét a nézők döntenek vagy a mobilalkalmazás, vagy SMS segítségével. A két középdöntő február 14-én és 21-én lesz, onnan pedig nyolc produkció jut a február 28-i döntőbe.

Az eredeti cikket itt, A dal 2015 hivatalos honlapját pedig itt nézhetik meg.