Három Vas megyei az ország legjobb turisztikai szolgáltatói között

2012.04.24. 09:34

Tizennégy kategóriában adott át elismeréseket Az Utazó magazin a legjobb turisztikai szolgáltatóknak. Közülük három is - a büki fürdő és a golfpálya, illetve a sárvári Spirit Hotel - Vas megyei.

 
Tizennégy kategóriában adott át elismeréseket Az Utazó magazin a legjobb turisztikai szolgáltatóknak.
 
A 14 éves Az Utazó magazin a hagyományos csatornák mellett a Facebookon is szavaztatta olvasóit, valamint a turisztikai szakembereket arról, kit tartanak 2011 legjobb turisztikai szolgáltatójának.
 
Spirit Hotel, Sárvár
Spirit Hotel, Sárvár
 
Az év üzleti szállodája a Budapest Marriott Hotel lett, konferencia szállodája a Novotel Budapest Congress, wellness szállodája a Spirit Hotel Thermál Spa (Sárvár), városi szállodája a Continental Hotel Budapest, vidéki konferencia szállodája pedig az Airport Hotel Budapest lett.
 
A szavazatok alapján az év légitársasága az Air France, az év utazási irodája az IBUSZ.
 
Büki golfpálya
Büki golfpálya
 
Az év golfpályája a Greenfield Golf Bük, az év turisztikai projektje pedig a mali bambara törzs nevét viselő és hagyományait idéző Bambara Hotel (Felsőtárkány) lett.
 
Az év legjobb fővárosi éttermének választották a Pest-Buda éttermet, a vidéki éttermek közül a lajosmizsei Tanyacsárda végzett.
 
Az év autókölcsönzője a Budget, élményfürdője a Ramada Resort Aquaworld Budapest, gyógyfürdője pedig a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum.
 
Bükfürdő
Bükfürdő
 
Lapunk korábban fotógalériával mutatta be olvasónknak a Spirit Hotelt, tesztelte a büki golfpályát és rendszeres látogatója a büki fürdőnek. 
 
Ez utóbbi épp most ünnepli 50. születésnapját, és nagyon jól vizsgázott, amikor nemrég mínusz tíz fokban teszteltük az új létesítményeit.
.