Hirdetés

Hirdetés

Helyi hírek

Sebességmérések pénteken Vas megyében

2017.06.15

A tervezett mérések helye és ideje.

Szombathelyi közgyűlés: napirend előtti adok-kapok a Czeglédy-ügyről (frissítve)

2017.06.15

Ezúttal is a napirend előtti felszólalásokkal kezdődött az aktuális szombathelyi közgyűlés, aminek nagy részében természetesen a Czeglédy-ügyről volt szó. Frissítés: az MSZP-DK-Együtt - Éjen Szombathely! frakció a közgyűlés szünetében rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, a bíróság pedig elrendelte a politikus előzetes letartóztatását.

Molnár Gyula: Czeglédy egymilliárdos korrupciós ügyet akart a szombathelyi közgyűlés elé tárni (frissítve)

2017.06.15

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke erről szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt. Frissítés: csütörtök reggeli hír, hogy Czeglédy Csaba és társai előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség. A Demokratikus Koalíció szóvivője is kifejtette az üggyel kapcsolatos véleményét Budapesten.

Programajánló - Egy rajongó újságíró Törőcsik Mariról

2017.06.14

Velem, 2017. június 20., kedd, 19 óra, kultúrotthon.

Botka is tényként közölte Czeglédy Csaba őrizetbe vételét, és vizsgálatot kezdeményezett

2017.06.14

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje közleményt adott ki, amelyben - hasonlóan a hírt elsőként közlő pestisrácok.hu portálhoz -, tényként közölte, hogy Czeglédy Csabát őrizetbe vették. A Vas megyei LMP is reagált. Frissítés: szerda délután megerősítette a NAV, hogy valóban egy ügyvédet és öt másik személyt vettek őrizetbe egy munkaerőközvetítéssel kapcsolatos ügyben.

.