Napi horoszkóp 2020. február 24. – Ami késik, nem múlik

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.02.24. 03:37

Bak – napi horoszkóp

Ma egy hír, vagy esemény eszedbe juttathat egy negatív emléket a múltadból és ahogyan visszajönnek a képek, talán egy kicsit újra átéled azokat az időket. Ez azt jelenti, hogy még nem dolgoztad fel teljesen ezt a traumát. Ne feledd, a múlt nem tér vissza és te sem vagy már ugyanaz az ember, mint akkor. Engedd el, felejtsd el! Annak vége! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha az ismerőseid, rokonaid közül mostanság néhányan kevesebbet adnak magukról hírt, az még nem a világ vége. Talán mindenki egy kicsi elfoglaltabb most és az is elképzelhető, hogy lefoglalják őket a saját problémáik. Foglald el magadat, kapcsolódj ki, vagy éppen végezd a dolgodat és hamarosan mindenki előkerül. Még az is lehet, hogy egyszerre! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy bosszús leszel, mivel talán valami nem egészen úgy alakul, ahogyan eltervezted. Valami, vagy valaki késik és te úgy érezheted, hogy a várakozás elvesztegetett idő. Tegyél hát róla, hogy ne az legyen! Készülj fel olvasnivalóval, vagy üsd el a perceket valami hasznos tevékenységgel. Légy kreatív! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

.