Heti horoszkóp 2020. február 24. – március 1. – Tiszta fejjel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.22. 17:00

Az Oroszlán életébe változás és izgalom jöhet, a Bak számára egy új lehetőséget hozhat a hét. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében igazán könnyű lesz számodra minden olyan tevékenység, amelyhez az eszedet kell használnod. Jó és gyors felfogású leszel, ami megkönnyíti új dolgok megértését és segít a megfelelő kommunikációban is másokkal. Ezekben a napokban egy fontos dologban érhetsz el előrelépést és megértheted valakinek a hátsó szándékait is

A hét második felében valakivel intenzívebbé válhat a kapcsolatod és ez hozhat előrehaladást, vagy akár visszalépést is kettőtök viszonyában. Ezekben a napokban igyekezz elfogulatlanul megítélni egy váratlan helyzetet, vagy egy olyan hír, információt, amely egy hozzád közelállót érint. A hét végén nagyon népszerű leszel egy szűk körben, amikor kiderül rólad valami érdekes. >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében önbizalommal, bátorsággal és nagy lendülettel fogsz bele a heti programjaidba és az ezekben elért gyors sikerek még tovább növelhetik a benned munkáló energiákat. Érdemes ezeket a napokat kihasználnod testedzésre, fizikai munkára, de annak is van értelme, ha felhasználod a helyzetet arra, hogy megcélozz valamit, ami komolyabb erőfeszítéseket igényel tőled.

A hét második fele változást és izgalmakat hoz az életedbe, de nem kell tartanod attól, hogy ezzel feszültség és káosz is keletkezne. Inkább arról lesz szó, hogy a helyzetet kihasználhatod arra, hogy egy szituációban megtegyél egy első lépést, vagy megtörd a jeget. Ezekben a napokban különösen légy nyitott és rugalmas, ha feltűni a láthatáron valami, vagy valaki új. >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.