Napi horoszkóp 2020. február 28. – Amikor érzed, hogy valami nem stimmel

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.02.28. 03:37

Rák – napi horoszkóp

Felújításban, vagy bútorcserében gondolkodsz? Esetleg átrendeznél pár dolgot az otthonodban? Ne fogd vissza magadat, de ne felejts el terveket és költségvetést készíteni. Ne feledd el azt is, hogy ilyenkor egyik munka adja a másikat. Olyan ez, mint egy lufi, amit össze akarsz nyomni kézzel. Bárhol nyomod meg, egy másik helyen fog kidudorodni. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Vannak napok, amikor szinte előre megérezzük a közelünkben lévők gondolatait, előre tudjuk, ki hív, ha csörög a telefon és talán még egy-egy eseményt is előre tudunk jelezni. A mai napod neked is ilyen lehet, és bár úgy tűnik, azért nem válsz látnokká, viszont jócskán zavarba tudod majd ejteni a körülötted lévőket a megérzéseiddel. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ha valaki praktikusan gondolkodik a világról, az te vagy. Téged aztán nehéz átejteni mindenféle misztikus zagyvaságokkal, ma azonban olyasmi történhet körülötted, amitől talán egy kicsit elbizonytalanodsz és megérted, hogy a világ valószínűleg sokkal több annál, mint amit mi még ismerünk belőle. >>> Itt a márciusi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.