Havi horoszkóp 2020. március – Nagy dobás előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.02.27. 17:00

A Mérlegre jelentős előrelépés vár, a Vízöntő lejátszik egy régóta esedékes meccset. Március havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmadában igyekezz mozgással, vagy egyéb aktivitással levezetni a felgyülemlő feszültséget, hogy az érzelmeidet kordában tudd tartani és készülj fel néhány extra izgalomra is, főleg a magánéletedet illetően. Ebben az időszakban könnyen alakulhat ki véleménykülönbség közted és a környezeted között, melyet érdemes higgadtan, észérvekkel kezelned, hacsak nem akarsz hosszabban elnyúló feszültségben élni.

A hónap középső harmadában türelemmel és kitartással kell hozzáállnod a dolgokhoz, még akkor is, ha egy régóta várt elismerés később érkezik meg, mint azt szeretted volna. Viseld méltósággal, ha nem akkor és ott kapsz meg valamit, amikor eltervezted és ne feledd: jobb későn, mint soha. Ebben az időszakban alkalmad lesz arra is, hogy húzz egy vonalat az eddigi életed mérlege alatt és végiggondold, mit értél el, mit nem. Ha reális vagy, látnod kell, hogy a siker oldalán sokkal több minden van feljegyezve.

A hónap végére maradhat néhány súlyos és nehéz feladatod elvégzése és az életed valamely területén egy új kezdet előkészítése is. Sok energiára, kezdeményezőkészségre lehet most szükséged, de megkönnyítheti a dolgot, hogy valaki nagyon hűségesen melletted áll, még ha te néha nem is ismered fel az illető minden értékes tulajdonságát. Ebben az időszakban különösen vonzóvá válhatsz a környezeted számára, használd az ebben rejlő erődet! >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyszerre lehetsz kiegyensúlyozott és szenvedélyes és e kettősség lenyűgözheti a körülötted lévő embereket. Olyan extra karizmát kölcsönöz számodra, amely vonzóvá tesz és ez most egy nagyon fontos komponense lehet a sikereidnek. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak arra, hogy új dolgokba fogj, megmérettesd magadat, vagy pályázz, esetleg vizsgázz. Most sikeresebb lehet egy vásárlás, vagy egy eladás is, ha ezt tervezed.

A hónap közepén viszont átmeneti zavarok történhetnek körülötted, melyek egy része talán technológiai eredetű lehet, de az is előfordulhat, hogy egy szinte a semmiből felbukkanó múltbéli alak zavarja össze körülötted annyira a dolgokat, hogy az már a hétköznapjaid kiegyensúlyozottságát veszélyezteti. Könnyen lehet, hogy a helyzet gyors megoldásához egy kis merészségre és némi kockázatvállalásra is szükséged lesz. Mindeközben ugyanakkor bepillanthatsz a függöny mögé is valahol, de nem azt fogod megtalálni ott, amire számítasz.

A hónap vége egy izgalmas változást hozhat az életedbe, amely főként kellemes dolgokat hoz és amelynek során megtanulhatsz valami újat, érdekeset is. A megszerzett tudás nemcsak nyugodt magabiztosságot, de konkrét előnyöket is hoz, mely valószínűleg pénzügyi gyarapodással is jár majd. Ebben az időszakban körbevesz majd a szeretet és a szerelem is, ezen a területen ugyanis igazán kellemes és sikeres napok várnak rád. A bókokat fogadd mosolyogva, de egy furcsa ajánlatot inkább utasíts el. >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.