Napi horoszkóp 2020. március 14. – Kerüld el, kerüld ki

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.14. 03:37

Mérleg – napi horoszkóp

A fantáziád ma meglódulhat és előfordulhat, hogy olyan dolgokat is belelátsz bizonyos történésekbe, hírekbe, melyek valójában ott sincsenek. Igyekezz kontroll alatt tartani a képzelőerődet és ne hagyd, hogy az agyad felépítsen egy nem létező történetet. A valóság körülöttünk valószínűleg sokkal prózaibb, mint ahogyan azt az elme hajlamos felépíteni a fejünkben. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

A mai nap körülötted tele lehet kisebb nagyobb konfliktusokkal és nagy művészet lesz ezek közül a legtöbbet elkerülnöd. Igyekezz megmaradni a józanész keretein belül és ne hagyd, hogy valaki sokkoljon egy olyan történettel, melynek a valóságalapja erősen megkérdőjelezhető. Vannak, akik minden áron figyelmet akarnak és ennek érdekében nem riadnak vissza még a hazugságtól sem. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Erős érzelmek között telhet a mai napod, de ez nem indokolja, hogy elmenekülj a környezetedben élő emberek elől. Hallgass meg mindenkit, de ne vegyél részt a vitákban addig, amíg ki nem alakult a végleges álláspontod. Nem biztos, hogy a mai nap alkalmas arra, hogy higgadtan és részrehajlás nélkül letedd a voksodat egy kényes helyzetben. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.