Napi horoszkóp 2020. március 16. – Váltakozó irányok

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.16. 03:36

Rák – napi horoszkóp

Bármilyen váratlan dolog is történik ma, igyekezz rugalmasan reagálni rá. Nem annak van most az ideje, hogy ellenállást fejts ki olyan erőkkel szemben, melyek ellen nem győzhetsz. Őrizd meg a nyugalmadat és alkalmazkodj! Mint amikor elkap a hullámzás és te nem kapálózol kézzel-lábbal, hanem tartalékolsz. Lebegve várod, hogy partra tegyen az óceán és akkor lesz majd elég erőd a partra jutni. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Olyan bizonytalan helyzetben, mint amilyen a mostani, nem mindenkire lehet számítani a környezetedben és ma ennek jelét tapasztalhatod. Emberek gondolják meg magukat és olyanok, akikre úgy érezted, számíthatsz, most elfordulhatnak tőled. Talán most emiatt sok negatív élmény ér, de igyekezz a pozitív oldalát is nézni a dolgoknak. Most lehull néhány álarc körülötted, amitől tisztábban látsz és ez a jövő szempontjából fontos lehet. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Légy erős és tudatos most, mert csakis így tudod feldolgozni azt, ami körülöttünk történik. Körülötted ugyanis hirtelen nagyon ingoványossá válhat a talaj, göröngyössé válhat az út és emiatt jobban teszed, ha azonnal lassítani kezdesz. Nehogy úgy járj, mint egy sportautó, amelyik az út szélére kerül egy elnézett kátyú miatt. Vezess óvatosan, kerüld ki a buktatókat! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.