Heti horoszkóp 2020. március 16. – március 22. – Ami késik, nem múlik

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.14. 17:05

A Rákra most valaki nagy hatással lehet, a Skorpió egy jó döntéssel extra bevételhez is juthat. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztos véleményed és határozott elképzelésed lesz arról, miként kell közelíteni egy problémához, de közben ügyelned kellene arra is, hogy ezt hogyan tálalod a környezeted számára. Nem biztos ugyanis, hogy mindenki jó néven veszi körülötted, ha szembesíted a valósággal. Van, aki álomvilágba ringatja magát ugyanis és morcos lesz, ha felébresztik hirtelen belőle.

A hét második felében nagy lépést tehetsz egy hosszabb távú célod elérése érdekében, de ahhoz, hogy minden simán menjen, felelősen kell közelítened bizonyos kérdésekhez. Valaki ezekben a napokban jó tanáccsal lát majd el és ha nem is azt hallod tőle, amit szeretnél, azért gondolkodj el a mondandóján. Néha nem csak egy igazság létezik. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele komor hangulatban és komoly döntések között telhet számodra. Koncentrálj és igyekezd a körülötted kialakuló helyzetet helyesen megítélni, mert ezen most nagyon sok minden múlhat. Ezekben a napokban valaki felveszi veled a kapcsolatot egy magánjellegű ügyben. Légy óvatos az illetővel, lehet, hogy nem tudsz eleget róla ahhoz, hogy eldöntsd a vele kapcsolatos jövődet.

A hét második felében izgalmas hírek és váratlan események pezsdíthetik fel az amúgy sem unalmasan alakuló életedet. Egy új felfedezés, vagy újdonság megjelenése adhat reményt arra, hogy egy problémát meg tudj oldani és mindez csökkentheti a rád nehezedő nyomást is. Most sokat segíthet rajtad, ha igyekszel a dolgokat több nézőpontból is megfigyelni. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.