Napi horoszkóp 2020. március 7. – Változásra várva

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.07. 03:36

Az Oroszlán ma nem lesz jó passzban, a Baknak nem tetszik majd, amit a tükörben lát. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

A mai napod hangsúlyos része lehet a várakozás. Talán valaki ma érkezik vissza hozzád, de az is elképzelhető, hogy egy csomagra vársz, vagy talán egy szakemberre. Ne lepődj meg azonban azon, ha a várakozás percei hosszabbra nyúlnak, mint remélted. Aggodalmad ne legyen, mindez csak egy apró fennakadás lehet. >>> Itt a március havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma valamilyen a közeledben, talán épp a házadban végzett munkálat korlátozhatja az életedet. Talán egy építkezés, vagy karbantartási munkálatok zajlanak, vagy egy meghibásodás következik be, így igyekezz a fontos dolgaidon mihamarabb túl lenni. Nehogy úgy járj például, hogy a tus alatt beszappanozva érjen egy esetleges vízszünet. >>> Itt a március havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma számolnod kell némi bosszúsággal, meghibásodással, vagy valamilyen szolgáltatás kieséssel a környékeden. Megszűnhet egy időre a vízszolgáltatás, lehet áramszünet, de egy közelben zajló építkezés is okozhat kellemetlenséget neked. Ha teheted, ne is maradj otthon! Sokkal kellemesebb például ez idő alatt egy remek kiránduláson részt venni, nem igaz? >>> Itt a március havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.