Napi horoszkóp 2020. április 20. – Csak a szemednek higgy

Horoszkóp

2020.04.20. 03:34

Mérleg – napi horoszkóp

Ma valaki talán egy kicsit szemtelen módon próbálhatja rád erőltetni a véleményét, vagy elfogadtatna veled egy ajánlatot. Az is lehet, hogy egyszerűen valaki belép az intim szférádba és ezzel zavarba hoz. Védd meg a személyes teredet és ne engedd, hogy az illető huzamosabb ideig ott tartózkodjon. Egyszerűen zárd ki! Nem kell magyarázkodnod emiatt! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma, mielőtt cselekszel egy hír, vagy információ hatására, ne felejtsd el objektíven megismerni a tényeket. Lehet ugyanis, hogy valaki be akar ugrasztani valamibe és hamis információval lát el. Ne feledd el azt sem megvizsgálni, kinek mi a mozgatórugója. Ha látod, mi az érdeke, azt is megérted, miért teszi, vagy mondja. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy láthatatlan falba ütközhetsz, amikor meg akarod tudni valakitől, mi aggasztja, mi bántja. Ne erőltesd a dolgot! Talán nem jött el az ideje még annak, hogy az illető megnyíljon neked. Hamarosan valószínűleg ő maga fordul feléd a problémájával. Addig pedig várj türelmesen. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.