Heti horoszkóp 2020. április 20. – április 26. – Ideális helyzetek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.04.18. 17:01

A Bikát most valaki rendkívül vonzónak találhatja, a Bak ügyeljen arra, hogy ne legyen bűnbak. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében új érzések fogalmazódhatnak meg benned valakivel kapcsolatban, aki talán egészen közel is áll hozzád. Ezekben a napokban ráadásul alkalmad is lesz az illetővel beszélgetni erről és meglehet, ez a beszélgetés adhat egy új réteget a kettőtök kapcsolatához. Persze az is előfordulhat, hogy épp levesz róla egyet.

A hét második felében egy kezdeményezés hatására te is belevetheted magadat egy munkába, vagy egy projektbe, melynek során ráadásul érdekes emberekkel is kapcsolatba kerülhetsz. A közös élmények során pedig kialakulhat egy olyan kapocs valakivel, amely később akár egész hátralévő életeden keresztül ki fog tartani. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében jelzést, vagy konkrét információt kaphatsz arról, hogy valaki rendkívül vonzónak, szimpatikusnak talál. Mindez, ha nem kezeled elég jól, kihathat egy meglévő kapcsolatodra, mivel féltékenységet okozhat. Légy óvatos és jól fontold meg, milyen lehetőséget használsz ki és meddig mész el. Nem biztos, hogy végül minden úgy alakul, ahogyan elsőre képzeled.

A hét második felében szinte felrobban benned a szabadságvágy. Bármit megtennél egy kis szabad levegőért átvitt és konkrét értelemben is. Igyekezd kielégíteni a vágyaidat, vagy legalább kezelni a helyzetet és közben megtudhatod, hogy ez benne egy fellángolás-e, vagy pedig végleg szakítanál az életed egyes elemeivel, beleértve a viszonyrendszereidet és a személyes kapcsolataidat is. >>> Olvastad? Így gondolkodik a csillagjegyed.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.