Napi horoszkóp 2020. augusztus 21. – Erővel telve

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.08.21. 03:37

Mérleg – napi horoszkóp

Nyugodtan légy ma határozottabb, ha úgy éred el a célodat, vannak ugyanis helyzetek, melyek így oldhatóak meg és vannak emberek, akik csak az erőből értenek. Most talán még az sem baj, ha felemeled a hangodat annak érdekében, hogy az illetőnek eljusson a füléből az agyába is a mondandód. >>> Itt pedig a heti horoszkópod!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma tele lehetsz tűzzel és erővel és készen állsz akár arra is, hogy megvívj az igazadért, ha éppen arra lenne szükség. Tele van izzó izgalommal a levegő körülötted és bármi is a célod, biztosan el fogod érni. Aki pedig ellentmond most neked, vagy megpróbál ujjat húzni veled, lehet, hogy hamar rájön arra, hogy alaposan tévedett az erőviszonyokat illetően. >>> Itt pedig a heti horoszkópod!

Nyilas – napi horoszkóp

Ne légy más, ne viselkedj másképpen csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelj. Ideig-óráig lehet úgy tenni egy ilyen helyzetben, mintha minden rendben volna, de az igazság előbb, vagy utóbb úgyis kibuggyan és akkor lehet, hogy sokkal több kárt okoz, mint gondolod. Ma például tisztázd már az elején egy friss ismeretség során, hol vannak a határaid, így mindenki pontosan tudja, hogyan viszonyuljon hozzád. >>> Itt pedig a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.