Napi horoszkóp 2020. augusztus 21. – Erővel telve

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.08.21. 03:37

Bak – napi horoszkóp

Ma egy kicsit se becsüld alá a szavaid erejét és nagyon ügyelj arra, mi hagyja el a szádat, egy mondatod ugyanis nagyon mélyen hathat valakire a környezetedben és az eredmény akár nagyon hosszú ideig megmaradhat. Ha nem vagy biztos magadban, maradj inkább csendben. Ismered a mondást: Ne szólj szám, nem fáj fejem! >>> Itt pedig a heti horoszkópod!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma ingadozó hangulatban telhet a napod, ami párosulhat a környezeted fokozott feszültségével. Mindez pedig azt eredményezheti, hogy egy rosszul megválasztott mondat, vagy a szokásosnál keményebb megfogalmazás szinte felrobbanthatja körülötted a levegőt. Fogalmazz most a szokásosnál is tudatosabban, nehogy te légy a szikra egy detonációban. >>> Itt pedig a heti horoszkópod!

Halak – napi horoszkóp

Ma szinte szélsőséges módon tele lehetsz érzelemmel és ez mindkét irányba elindíthat téged. Egy örömhírnek sokkal jobban tudsz örülni, de egy rossz hír elronthatja az egész napodat. Ügyelj arra, hogy mindez ne okozzon feszültséget a környezetedben, nehogy egyszer csak azt vedd észre, hogy mindenki menekül a közeledből a folyamatos lelkizés miatt. >>> Itt pedig a heti horoszkópod!

.