Heti horoszkóp 2021. január 11. – január 17. – Kényes témák

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.01.09. 16:02

Az Oroszlánt egy ármány olyasmire kényszerítheti, ami nem szokása, a Halak körül napirendre kerülhet egy kényes téma. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A heted első felére egy remek hír, vagy egy kedvező fordulat lehet nagy hatással, ami erősítheti optimista szemléletedet. Ezekben a napokban még az amúgy problémás dolgokat is pozitívabban látod és nagyobb eséllyel veszed észre azt a kis pislákoló fényt az alagút végén. Figyeld, ahogy egyre erősebben világít!

A hét második felében látni fogod, hogy amikor a saját életedet te magad irányítod, az ennek következtében szinte azonnal a megfelelő irányt veszi fel. Lehet, hogy éppen emiatt határozod végre el magadat arra, hogy elindítasz magad körül egy mélyreható változást. Olyat, ami hatással lehet egy fontos személyes kapcsolatodra is. >>> Itt van a január havi horoszkóp is

Bika – heti horoszkóp

A hét első időszaka egy új és alapvetően más jövő reményében telik el, melyben már a nagy célok mellett összpontosítanod kell az apróbb részletekre is, különösen, ami a közvetlen környezetedet érintő dolgokra vonatkozik. A megfelelő figyelem hiánya most hibákhoz vezethet, vigyáz hát arra, hogy ne becsüld túl a teherbíró képességedet és ne vállalj túl sokat egyszerre.

A hét második felében gazdagabb lehetsz egy tapasztalattal és szegényebb egy illúzióval, valakivel kapcsolatban. Fogadd el, hogy vannak emberek, akik soha az életben nem tudnak és talán nem is akarnak megváltozni. Az egyetlen, amit megtehetsz, hogy minél nagyobb ívben elkerülöd őket, nehogy megfertőzzenek végül mindent körülötted. >>> Itt van a január havi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.