Havi horoszkóp 2021. január – Új energiák

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.12.28. 16:02

A Ráknak ügyesen kell lavíroznia a sikere érdekében, az Oroszlánnak egy lehetőség pottyan az ölébe, a Skorpió pedig kreativitással kezel egy problémát. Havi horoszkóp, január.

Kos – havi horoszkóp

A hónap eleje egy igazán izgalmas meglepetéssel járhat. Ezekben a napokban egy örömhír okán izgalommal vegyes várakozással tekinthetsz a jövődbe. Hallgass a megérzésedre még akkor is, ha valaki igyekszik lebeszélni arról, hogy kövesd az álmaidat. Ezekben a napokban fontos szerepet játszhatsz egy családi, vagy munkahelyi vitában, mint közvetítő, vagy békéltető.

A hónap közepén arra számíthatsz, hogy a meglévő kapcsolatod újabb virágzásnak indul, de jó esély van arra is, hogy tökéletes új partnert találj magadnak az előtted álló időszakra, vagy akár hosszabb távra. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak kreatív projektek beindítására is, vagy arra, hogy egy új, izgalmas új elfoglaltságot találj.

A hónap végén váratlan események, vagy hírek hatására szorongást és bizonytalanságot érezhetsz és ebben az időszakban nagyobb szükséged lesz egy szerető partnerre, vagy barátra. Egy félreértés azonban problémát okozhat a kapcsolattartásban valakivel, aki elengedhetetlenül szükséges számodra a továbblépéshez egy fontos ügyben. A helyzet megoldása valószínűleg egy harmadik személy kezébe kerül majd.  >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban önbizalommal telve vághatsz bele egy új projektbe és elnyerheted a környezeted elismerését, de számíthatsz egy váratlan helyről érkező támogatásra is a munkádban. Ebben az időszakban fokozottan ügyelned kell a szabályok pontos követésére, mivel van a közeledben valaki, aki csak arra vár, hogy hibázz és ő mindezt kihasználhassa.

A hónap közepén lehetőséged adódik egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, de ez az időszak jó esélyt ad arra is, hogy a kapcsolatod tovább mélyüljön partnereddel, vagy arra, hogy feloldj egy régóta szunnyadó feszültséget egy fontos személlyel.

A hónap végén új lehetőségekkel szembesülhetsz, melyek azonban csak akkor válnak kihasználhatóvá számodra, ha a dolgokat megpróbálod egy merőben új szemszögből nézni. Ezekben a napokban emellett közvetítőként is sikeres lehetsz, amikor szüksége lesz a környezeted két tagjának ahhoz, hogy megoldódjon egy súlyos félreértésen alapuló vita. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.