Horoszkóp percek - Öt csillagjegy, mely mindig függetlenségre törekszik

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.02.23. 15:55

Így, vagy úgy, de mindenkiben megvan a függetlenségre törekvés, de van öt csillagjegy, akiben a többinél általában erősebben jelentkezik. Vegyük sorra őket!

Vannak, akik az önállóságra esküsznek és szinte fuldokolnak, ha egy közösségen belül kell megtalálniuk a saját helyüket. Ők azok, akik mindig arra fognak törekedni, hogy valami egyedit alkossanak, méghozzá úgy, hogy mindezt egyedül tegyék.

Mások más okból döntenek a függetlenség mellett. Ők, amikor egy barátságban és az emberi kapcsolatokban valamilyen probléma adódik, visszahúzódnak a csigaházukba és nehezen engednek fel. A függetlenség számukra gyakran a csalódás elleni védelmet jelenti.

Kos

A Kost az aktivitás jellemzi és legtöbbször nem kér engedélyt ahhoz, hogy belekezdjen valamibe. Ha meglát egy lehetőséget, már teszi is, amit akar és mire a többiek észbe kapnak, már a kanyarból integet, már ha egyáltalán visszanéz. Határozott és öntörvényű személyiség, akinek gyakran akad össze a bajsza azokkal, akik befolyásolni szeretnék az életét.

Ikrek

Az Ikrek általában nehezen követi a társadalmi konvenciókat. Nem szereti a szabályokat, sokkal inkább a különleges lehetőségek azok, melyek felvillanyozzák. Szeretik a dolgokat elegánsan és egyedi módon megoldani és azt érezni, hogy az adott közegből kiemelkedik valamiben. És ez gyakran meg is történik, akár tetszik ez egyeseknek, akár nem.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.