Horoszkóp percek - Öt csillagjegy, mely mindig függetlenségre törekszik

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.02.23. 15:55

Szűz

A Szűz szeret önállóan cselekedni és a dolgokat szinte mindig a maga egyedi módján intézi el, sokszor rendkívül kreatív módon. Gyakran félelmetesen intelligens és azt vallja, hogy több dudás nem fér meg egy csárdában. Szeret egyedül eldönteni dolgokat és az emberek véleményének a figyelembe vételét néha csak felesleges koloncnak érzi.

Nyilas

A Nyilas az autonómiát gyakran abban éli meg, ha a feladatait a saját ritmusában végezheti és senki sem osztja be az idejét, senki nem mondja meg neki, mit tehet, vagy mit nem. Számára a szabadság megélése a legértékesebbre tartott vívmány. Nehezen idomul szabályrendszerekhez és azt sem szereti, ha engedélyt kell kérnie valamire. Nehezen tűri, ha nyomást gyakorolnak rá, ilyenkor még akár heves reakcióra is számíthatunk tőle.

Vízöntő

A Vízöntő maga a függetlenség jelképe. Szereti elkülöníteni magát a tömegtől, gyakran haladó gondolkodású és remek elképzelései vannak, melyek gyakran szembe mennek az aktuális trendekkel is. Szereti és elfogadja a közösséget és bár nagyon jó társasági ember, a privát idejét és terét minden esetben féltve őrzi.

.