Heti horoszkóp 2021. május 17. – május 23. – Megadni, ami jár testnek és léleknek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.05.15. 16:00

A Szűz döntéseire most hatással lesz egy erős személyiség, a Skorpió hangulatában kettős hatás érvényesül. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben a vágyaid vezérelnének még akkor is, ha tudod, emiatt esetleg később valamilyen áldozatot kellene hoznod. Néha jó egy kicsit elengedni magunkat, de annak mindig ára van. Hogy most meg akarod-e ezt fizetni, az a te józan döntésed kell, legyen.

A hét második felében megszűnhet egy régi aggodalmad, és csupa pozitív fejleményről kapsz hírt. Ezek a napok alkalmasak lehetnek arra, hogy egy régebben eldobott fonalat ismét felvegyél és megpróbálj egy projektet ott folytatni, ahol azt abbahagytad. Itt az ideje annak is, hogy kibújj a csigaházadból és végre ismét olyan életet élj, amelyet szeretnél. Ehhez pedig most egy egészen kedvező lehetőség is kapóra jöhet. >>> Négy csillagjegy, mely pozitívan gondolkodik

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében végre tisztulhat a kép valakivel kapcsolatban, akiről eddig talán nem tudtad egyértelműen eldönteni, hogy milyen ember valójában. Most azonban feltárul az illető valódi énje és te ennek ismeretében el tudod dönteni, hogy mélyüljön-e a kapcsolatod vele, vagy érdemes lenne inkább elengedni.

A hét második felében felerősödik benned az érdeklődés valaki iránt, ami akár olyan erős is lehet, hogy azt már félő, hogy a környezetedből mások is észreveszik, olyanok, akikre nem tartozik a magánéleted. Igyekezd mérsékelni magadat, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy egyértelmű jelzéseket küldj annak, akit ez érint. Venni fogja az adást. >>> Négy csillagjegy, mely pozitívan gondolkodik

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.