Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely igazán makacs tud lenni

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.05.11. 16:00

Egy jól működő kapcsolat is, ha tetszik, ha nem, kompromisszumok sorozata, de hogy ki milyen mértékben képes ezeket elfogadni, az már egyénfüggő.

A valódi emberi kapcsolatok általában ott kezdődnek, amikor a szerelmes filmekben feltűnik a vége felirat. Egymás megismerése, a jó és rossz tulajdonságainak elfogadása, vagy éppen elutasítása az, ami igazán alakítja, hogyan alakul a továbbiakban egy viszony, legyen az baráti, vagy szerelmi.

Egy jól működő kapcsolat is, ha tetszik, ha nem, kompromisszumok sorozata, de hogy ki milyen mértékben képes ezeket elfogadni, az már egyénfüggő. Most nézzük meg, mely négy csillagjegy az, melynek szülöttei nehezebben kötnek az életükben kompromisszumot.

Bika 

A Bika elragadóan tud viselkedni a kapcsolataiban és bizonyos esetekben hajlik a kompromisszumra is, de vannak szituációk, amikor nagyon meg tudja makacsolni magát. A legkevésbé akkor köt kompromisszumot, ha igazságtalanság éri. Ilyenkor a végsőkig is képes elmenni és az sem drága neki, hogy akár minden kommunikációt megszüntessen a másik féllel. >>> 4 csillagjegy, mely igazi éjszakai bagoly

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.