Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, mely ritkábban hisz a házasságban

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.05.28. 16:00

Amíg egyesek számára az a természetes, hogy házasságban éljenek és alaposan megtervezik saját maguk számára az álomesküvőt, mások nem szívesen mennek bele ebbe a kötelékbe és teljesen felesleges dolognak tartják.

Ezek az emberek a saját függetlenségüket fontosabb dolognak tartják és nem hiszik, hogy az egész életüket egyetlen személlyel kellene leélniük.

Van öt olyan csillagjegy, melynek szülöttei közül gyakrabban kerülnek ki azok, akik igyekeznek elkerülni a házasságot. Mutatjuk.

Kos

A Kos makacs természete és szabadságigénye néha összeegyeztethetetlen azzal, hogy valakivel egy életre összekösse a sorsát, de olykor nem csak ez okoz benne ellenérzést a házassággal szemben. Ő ugyanis nehezebben tűri azt is, ha felelősséget kell vállalnia önmagán kívül még valaki másért is. Ezt pedig egy házasságban nem igazán lehet elkerülni. >>> Elkészült a június havi horoszkópod is >>> Csillagjegy, mellyel konfliktusba keveredhetsz

Ikrek

Az Ikrek számára a monotonitás és az unalom olyan dolgok, melyeket minden helyzetben igyekszik elkerülni és ha a házasság gondolatától ódzkodna, annak minden bizonnyal ez az oka. Úgy érzi, talán egy ilyen viszonyrendszerben a szórakozása talán erősen korlátozva lenne, így gyakran igyekszik kibújni alóla. >>> Elkészült a június havi horoszkópod is >>> Csillagjegy, mellyel konfliktusba keveredhetsz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.