Havi horoszkóp 2021. június – Felkavaró fordulatok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2021.05.26. 16:00

A Rák számítson egy váratlan fejleményre, a Szűz olyasmit is elérhet, amit nem is tervezett előre. Havi horoszkóp, június.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmada lelkesedést, jókedvet hozhat neked és egy remek kalandot, amennyiben ehhez meglesz benned a kellő nyitottság és kockázatvállalás is. Ha pedig hajlandó lennél elhagyni egy időre a komfortzónádat, egy életre szóló élménnyel gazdagodhatnál, igaz mindez jelentősen megterhelheti a pénztárcádat is. 

A hónap közepe jó híreket és egy kellemes, új kapcsolatot hozhat. Ez érintheti a munkádat, de a magánéletedet egyaránt és segítségével ismét átélheted azt az izgalmat, amit egy érdekes ember megismerése tud hozni. Az életed előrehaladása a megszokottnál most lassúbb, de annál érdekfeszítőbb lehet, mivel számos megfejteni való titkot hozhat számodra.

A hónap utolsó időszaka a tervezés és a hosszabb távú jövőbepillantás fontos időszaka lehet. Most áttekintheted, hogy mit tudsz és mit nem tudsz megvalósítani és mi az, amivel esetleg már nem számolhatsz többé. Mindez ugyanakkor a magánéletedre is igaz lehet. Az elmúlt időszakban ugyanis megtapasztalhattad, hogy valakinek, akiről azt hitted szorosabb kapcsolat fűz benneteket egymáshoz, nem is vagy annyira fontos, mint eddig hitted. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

Bika – havi horoszkóp

A hónap első harmadában egy siker hozhat megbecsülést és örömet, aminek a szűkebb környezeteddel örülhetsz együtt. Ebben az időszakban növekvő önbizalom és az életedhez való pozitív hozzáállás jellemez majd, amely alapot ad egy a jelenleginél még eszményibb, teljesebb és tartalmasabb élethez is. Ne feledd, te mindig képes vagy fejlődni az előző önmagadhoz képest.

A hónap közepén egy ismerősöd fura viselkedése okozhat megütközést benned, mivel a pozitív gondolkodású éned soha sincs igazán felkészülve a rosszhiszeműségre és a támadásokra. Bár ilyen esetben az első természetes reakciód talán a düh lenne, érdemes lehet a szituációt inkább higgadtan kezelni. Ráadásul, mivel a másik fél nem igazán erre számít, alaposan meglepheted őt és egyben elveheted a dolgok élét is.

A hónap végén változatos hírek és az ezzel kapcsolatos gyümölcsöző beszélgetések tehetik érdekessé a mindennapjaidat, ráadásul mindennek egy olyan emberhez lehet köze, akit jó ideje szeretsz és tisztelsz. Ezekben a napokban a magánéleted is pozitív fejleményekkel lehet teli, amit egy régebbi kapcsolat erősödése, vagy felmelegítése hozhat meg számodra. >>> Ezzel a csillagjeggyel gyakrabban kerülhetsz konfliktusba

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.