Horoszkóp percek - 6 csillagjegy átlag feletti üzleti érzékkel

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.05.18. 16:00

Vannak, akiknek szinte a vérében van az üzlet, alapból remekül bánik a pénzzel és amibe csak fog, az szinte arannyá válik a kezei alatt.

Ez a különleges adottság valamennyire mindenkiben megvan, de ha megnézzük a csillagjegyeket, érdekes összefüggésekre bukkanhatunk. Van ugyanis hat olyan csillagjegy, melynek szülöttei között gyakrabban találhatunk sikeres vállalkozókat, vagy pénzügyi zseniket.

Bak – Precíz és pontos

A Bak nemcsak a született adottságai révén került bele ebbe a listába, hanem azért is, mert mindig törekszik a pontosságra, precizitásra, különösen, ami a határidőket illeti. Ő az, aki nem vár az utolsó pillanatra, ha el kell utalni egy számlát és az adóbevallását sem az utolsó nap estéjén adja be. Ha egy találkozóra hivatalos, ő biztosan ott van időben, ezek a tulajdonságok pedig az üzleti életben nagyon értékesnek bizonyulhatnak.

Ikrek – Nagy kommunikátor

Az Ikrek legnagyobb ereje az üzleti életben az, hogy szinte minden helyzetben megtalálja a helyes kommunikáció módját. Különleges esetekre is remekül képes reagálni és még egy lehetetlennek látszó szituációt is képes megmenteni azzal, hogy pontosan tudja, kinek, mikor mit kell mondani. Ezekkel a képességekkel pedig mindig eléri a célját a vállalkozásában és a pénzügyeiben is.

Mérleg – Pozitív gondolkodó

A Mérleg szuperereje abból fakad, hogy mindig minden helyzetben arra törekszik, hogy jobbá tegye a dolgokat. Ő az, aki mindig pozitívan tekint egy problémára és igyekszik kijavítani a hibákat, akár ő követte el azokat, akár valaki más. Ez a tulajdonsága pedig szinte mindig a gyarapodás felé viszi a pénzügyi és üzleti dolgait és azokét is, akik egy hajóban eveznek vele.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.