Horoszkóp percek - 6 csillagjegy átlag feletti üzleti érzékkel

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.05.18. 16:00

Oroszlán – Megbízható partner

Ha valakinek az Oroszlánnal vannak üzleti ügyei, vagy pénzügyei, akkor szinte biztos lehet abban, hogy megbízható partnerrel hozta össze a sors. Számára a siker elképesztően fontos és a pénzügyekhez alapból is remek érzéke van. Szinte mindenből a legjobbat hozza ki, mert nincs az a vert helyzet, melyből ne tudná kiverekedni magát végül.

Bika – Türelem és elszántság

A Bika kellő türelemmel és elszántsággal rendelkezik és minden helyzetben olyan környezetet teremt maga körül, amelyből a legjobbat tudja kihozni. Mindent elsőre igyekszik tökéletesen megcsinálni, számára ugyanis az utólagos toldozgatás nem opció. Éppen ezért mindig kivárja a megfelelő pillanatot, amikor eléggé felkészült egy feladatra és a körülmények is optimálisak, akkor pedig profin belekezd a megvalósításba.

Szűz – Aprólékos tudás

A Szűz a részletek embere. Aprólékosan nyomon követi a vállalkozása legapróbb részleteit is, minden lépését alaposan előre elemzi és utólag is levonja a következtetéseket. Olyan gyakorlatias megoldásokra képes, melyekre senki más, ez repíti gyakran a legsikeresebb vállalkozók közé. Ő az, akinek minden adat, szám és időpont egyszerre jelen van a fejében, így megfogni, becsapni gyakorlatilag lehetetlen.

.