Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely nyáron indíthat a fogyókúrát

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.06.25. 18:00

A leggyakoribb fogadkozásaink az életmódunkkal kapcsolatosak és ezek közül is talán a testsúlyunkkal kapcsolatban vannak vágyaink.

Most megmutatjuk, hogy mely csillagjegyeknek segíti ezt a szándékát, ha van ilyen, idén nyáron a csillagok állása. Lássuk hát, hogy kinek van a legnagyobb esélye mihamarabb dögös bikiniben, vagy rövidnadrágban pompázni a strandon?

Persze ez nem jelenti azt, hogy e cél elérése sikerülhet kemény munka, vagy lemondás nélkül, de ha még az Univerzum is mellettünk ál, nem érdemes élni a lehetőséggel? És aki nem került fel erre a listára, az se szomorkodjon, hiszen így még nagyobb értéke lesz az ő eredményeiknek is.

Ikrek – Egy teljes átalakulás sem lehetetlen

Neked most talán nagy terveid vannak, talán az egész életedet át akarod alakítani és ebben komoly szerepe lehet az életmódreformnak is. Erőfeszítéseid azonban most hamarabb megtérülhetnek és olyan látványos eredményt érhetsz el, hogy az biztosan senkinek sem kerüli majd el a figyelmét. Persze az igazi lényeg mégiscsak az lesz, hogy te magad sokkal jobban fogod magadat érezni a bőrödben! Készülj egy teljes ruhatárcserére is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.