Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely nyáron indíthat a fogyókúrát

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.06.25. 18:00

Bika – Végig a tervezett úton

Az Univerzum megadja most neked az erőt és a hitet, hogy megváltoztass szinte mindent önmagadon, amit csak akarsz. Motivált és határozott vagy és a terveid végrehajtásától még az sem fog elriasztani, hogy lesznek a közeledben olyanok, akik azt mondják majd, úgyis feladod! Adjon azonban ez a küzdelmedhez még egy nagy motiváció-adagot és mutasd meg, milyen az, amikor te igazán el akarsz érni valamit!

Bak – Csak igazán akarnod kell

A te akaraterőddel valójában már eddig is bármit meg tudtál valósítani, de most egy olyan plusz energiát kapsz az Univerzumtól, ami rendkívüli módon lerövidíti azt az utat, amely az első komolyabb eredményhez vezet. Ha pedig így van, mégis miért ne használnád ki? Ne halogasd tovább, nincs mire várni, indulj a célod felé már holnaptól!

Halak – A realitás talaján mozogj

A jelszavad legyen most ez: kis lépésekkel. Számodra ugyanis most a szakaszosság hozhatja el a hatékony megoldást. Tűzz ki egy megfelelő és elérhető célt és oszd fel apróbb szakaszokra. Olyan lehet számodra ez a nyár, mint egy kellemes gyalogtúra. Teljesíted a távokat sorban egymás után, mígnem egyszer csak körülnézhetsz büszkén a nagy hegy tetejéről.

.