Négy csillagjegy, mely gyakran magának való

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.06.13. 16:00

Vízöntő

A Vízöntő nagyon jól elvan a saját kis világában, igazi álmodozó és nem is nagyon szereti, ha kizökkentik ebből az állapotából. Sokan furcsának is tartják, mivel egyáltalán nem érdekli, ha egy helyzetben a viselkedését valaki furcsának, vagy kínosnak ítéli. Ő egyszerűen átlép ezen.

Bak

A Bak szereti megőrizni a titkait és nehezen oldódik fel mások előtt. Sokan emiatt néha távolságtartónak is gondolják, hiszen láthatóan szeret egyedül lenni és néha elveszni a saját gondolataiban. Nem viseli jól azt sem, ha mások megítélik őt, vagy véleményt mondanak róla, éppen ezért néha a társaság helyett a magányt választja.

Mérleg

A Mérleg szinte mindig kivár, mielőtt megnyílik mások előtt, amit részben óvatosságból, részben pusztán taktikai okokból tesz. Nem adja könnyen a barátságát és egyáltalán nem szereti megjátszani sem magát. Ez utóbbi tulajdonsága miatt egyesek néha furcsának bélyegzik. Ha pedig bárki is megkérdőjelezi életmódját, hajlamos távolságot tartani, így kerülve el a lehetséges konfliktusokat maga körül.

.