Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, amelynek az ész a fontos

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.22. 18:00

Mindenki másképpen viszonyul a párkapcsolatokhoz és mindenkinek más a preferenciája, ha társat keres maga mellé. Van, akinek elsődlegesen a külső jegyek azok, melyek számítanak, míg mások a szellemet részesítik előnyben.

Persze, a társunk kiválasztásánál mégis inkább az összbenyomás az, ami alapján döntünk, de egyes csillagjegyek szülöttei esetében az átlagnál nagyobb mértékben fordul elő, hogy csakis olyan társat választ maga mellé, aki szellemileg is felér az igényeihez.

Nézzük meg hát, kik azok, akik számára gyakran nem a külcsín, hanem a belbecs a legfontosabb!

Szűz

A Szűz a tudásszomjáról ismert csillagjegy és ennek megfelelően a legjobban intelligens emberek társaságában érzi magát. Ha pedig randevúzni támad kedve, csakis olyan személyek jöhetnek szóba nála, akik tanultak, tudnak viselkedni és már megjelenésükkel is az értelmes visszafogottság sugárzik belőlük.

Ikrek

Az Ikrek különleges antennáival már az első beszélgetések alkalmával képes kiszűrni azokat az embereket, akik nem felelnek meg a szellemi elvárásainak. Kérdéseket tesz fel, kíváncsiskodik, tesztel, majd attól sem riad vissza, hogy már az elején ítéletet mondjon a másikról. Számára azonban fontos a korrekt megjelenés is. Zsíros hajjal, elhanyagoltan még egy tudós elmének sincs sok esélye nála.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.