Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, amelynek az ész a fontos

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.22. 18:00

Skorpió

A Skorpió is igényes az intelligenciára, de nála nagyon erős súllyal szerepel az érzelmi intelligencia a kiválasztásnál. Kedveli a magabiztos és stabil jellemeket, akik pontosan tisztában vannak a saját értékeikkel és akik empatikusan közelednek hozzá. Olyan partnert keres, aki elég értelmes ahhoz, hogy mélyen megértse az ő bonyolult lelkét is.

Bak

A Bak sem veti meg a szépet, de a racionalitás és a logika nála mindennél fontosabb szempont. Csakis olyannal randevúzik szívesen, akik hozzá hasonlóan ambiciózus, szorgalmas és szeret dolgozni. Egy léha, lusta partner, legyen bármilyen mutatós is, felejtős egy igazi Bak számára. Ő mindenben a kiválóságra törekszik és ezt várja el attól is, aki az életében társául szegődik.

Vízöntő

A Vízöntő számára a tudásvágy egy soha nem múló alapérzés, éppen ezért a legintelligensebb emberek gyakran a Vízöntők közül kerülnek ki. Partnernek sem választ olyat, akik nem felelnek meg a magas igényeinek. Számára az unalom, maga a halál és ha a partnere mellett csak egyszer is szellemileg unatkozik, ott talán véget is érhet a közös történet számára.

.