Horoszkóp percek - 5 csillagjegy pár, mely nem illik egymáshoz

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.20. 18:00

Vannak csillagjegyek, melyek olyanok, mint tűz és víz, emiatt egy kapcsolatban, legyen az bármilyen jellegű, gyakori a feszültség közöttük.

Persze egy kapcsolat minőségét nem befolyásolhatja egyedül az, ki mely csillagjegyben született, de az biztos, hogy néhány párosítás esetében az átlagnál többször kell némi feszültséggel számolni, mivel annyira más habitusú emberekről van szó. Pedig az ellentétek vonzzák egymást, nem igaz?

Nézzük most meg, mely 5 csillagjegy pár az, melyeknek a tulajdonságaikban általában a legkevesebb egyezés van.

Kos és Rák

Míg a Kos általában magabiztos, a Rák éppen, hogy képes sokat bizonytalankodni. Ez a különbség pedig néha nagyon terhelő tud lenni egy kapcsolatban, különösen akkor, amikor sok idő és energia megy el arra, hogy kiegyenlítődjön az ellentét. Hamar feszültség forrása lehet ugyanis, amikor a Kosnak túl sokat kell törődni a másik meggyőzésével és megnyugtatásával.

Vízöntő és Bika

A Bika szereti nyugalomban és lazán tölteni a mindennapjait, míg a Vízöntő igen tevékeny tud lenni. Állandóan van egy projektje, mindig kitalál valamit és képtelen arra, hogy édes semmittevéssel töltsön el akár csak egy napot is. Ha pedig valami az agyára tud menni egy Bikának, akkor az éppen ez!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.