Horoszkóp percek - 5 csillagjegy pár, mely nem illik egymáshoz

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.20. 18:00

Bak és Nyilas

A Bak elszánt és szorgalmas, szinte mindig van előtte egy új projekt, amin dolgozik, egy új szint, amit meg szeretne ugrani. A Nyilas viszont a lassabb tempóhoz van szokva, szereti kiélvezni az élet minden részét, nagy felfedező és imád szórakozni. Kettejük kapcsolatába a leggyakrabban pont ez az, ami feszültséget képes hozni.

Szűz és Mérleg

A Szűz reálisan látja maga körül a világot és pontosan tudja, hogy nagy csodák nincsenek körülöttünk. Hajlamos humorral kezelni és színezni az élethelyzeteit. Ugyanakkor a Mérleg igazi álmodozó. Az ő világában szinte bármi megtörténhet, optimizmusa pedig egészen addig töretlen, míg egy Szűz realitása, vagy vicce le nem hozza a valóságba. Na, ekkor keletkezhet az a bizonyos feszültség közöttük.

Oroszlán és Skorpió

Az Oroszlán mindig mindenhol szeret jelen lenni és ő az, aki a beszélgetések jó részét uralja egy társaságban. A Skorpió pedig ennek szöges ellentéte. Ő a háttérben szeret maradni csendes és jó időbe beletelik, amíg megnyílik az emberek előtt. Ha ők ketten együtt vannak egy helyen, ritkán fordul elő, hogy jó kapcsolatba kerülnek egymással. Igaz azonban az is, hogy esetenként igen jól ki is egészíthetik egymást.

.