Horoszkóp percek - 4 csillagjegy mely sohasem elégedett

HoroszKópé

2021.08.17. 16:00

Vannak, akik mindig a távolba tekintenek és soha nem elégednek meg igazán azzal, amit véghez vittek. Nézzük meg, mi köze van ennek a csillagjegyekhez!

Egyesekben nem is a cél az, ami valójában fontos, hanem sokkal inkább az út, amely oda viszi őket. Ők azok, akik amint elérnek egy célt, már a következőt tervezgetik és csak ideig-óráig képesek élvezni aktuális sikereiket.

Lássuk, mely csillagjegyek szülöttei hajlamosak arra, hogy soha ne legyenek elégedettek igazán, hiszen éppen ez tartja őket mozgásban.

Kos

A Kos szinte mindig türelmetlen és nyugtalan, miközben a célja felé tör. Soha nem érzi azt, hogy megpihenhet és gyakori nála, hogy több projektet is fut párhuzamosan. Ő az a vadász, aki sokkal jobban élvezi a vad üldözését, mint a zsákmány elejtését. Ha már megvan, utána gyakran már kezdi elveszíteni az érdeklődését iránta.

Bak

A Bak az, aki mindig előre tekint és mindent képes feláldozni az általa vágyott jövő érdekében. Állandóan hajtja valami, tele van inspirációval és gyakran mindezzel másokat is maga mellé állít. Nyitott és újító szellem és gyakori, hogy olyan célt tűz ki maga elé, amiről a környezete azt gondolja, lehetetlen. Neki természetesen ez meg sem fordulhat a fejében.

Rák

Ha egy Rákra tekintesz, nyugalmat látsz és talán azt hiszed, hogy elégedett a helyzetével, de ez csak a felszín. Ő valójában pontosan tudja, mit várhat az élettől, de soha nem szalad a dolgok elébe túlságosan. Pontosan érzi, mikor, mit kell lépnie és megfontoltan halad előre, lépésről lépésre. Erre pedig képes egy egész életen át is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.