Horoszkóp percek - 4 csillagjegy mely sohasem elégedett

HoroszKópé

2021.08.17. 16:00

Ikrek

Aki az Ikrek jegyében született, mindig vár valami újat a saját életétől és gyakran hajlamos arra is, hogy egy elért siker örömével már másnap elégedetlen legyen. Mindig a jobbra és a többre törekszik és komoly fejfájást okoz neki, ha valami esetleg mégsem a tervei szerint alakul. Ilyenkor dühös lesz, de egy valami biztos, soha nem adja fel!

Szűz

A Szűz közismert profizmusáról és igényességéről. Félmegoldásokat nem szívesen fogad el és ha nem tökéletesen elégedett egy eredménnyel, addig nem nyugszik, míg még magasabb szintre nem hozza azt. Néha pedig, hiába kapja meg, amit akar, mégsem tud vele maradéktalanul boldog lenni. Azt vallja, mindig mindennél lehet még jobbat elérni.

Nyilas

A Nyilas számára soha nem lehet valami olyan tökéletes, hogy azon ne lehetne még valamit javítani. Örökké azon jár az esze, hol tud még jobb lenni, milyen módon tud még többre menni. Néha túlzottan is makacs, önfejű és még arra is képes, hogy bizonyos céljaiért olyasmit is feláldozzon, ami valójában sokkal többet ér számára, mint maga a cél.

.