Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, melynek nem fontos a házasság

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.09.01. 16:00

Nem mindenkinek szerepel a terveiben, hogy megházasodjon és vannak csillagjegyek, akik szülöttei közük különösen sokan vannak ellene a házasságnak. Persze az élet ennél sokkal bonyolultabb.

Vannak, akik számára a házasság az életterv része. Ők azok, akik alig várják, hogy életük ezen a területen is révbe érjen, álmodoznak egy tökéletes házaséletről és örömmel töltenék egész életüket a választott partnerük mellett.

Másrészt ott vannak azok, akiket a víz is kiver, ha ilyesmire terelődik a szó, félnek a lekötöttségtől, az elköteleződéstől és azt gondolják, hogy egy egész élet túl sok ahhoz, hogy csakis egy ember mellett töltsék el. Persze ez nem jelenti, hogy ne lennének hűségesek a partnerükhöz, csak éppen ezt a lépést már nem szeretnék megtenni.

Most mutatunk négy olyan csillagjegyet, melynek szülöttei között gyakrabban találunk olyanokat, akiket még a hideg is kiráz a házasság gondolatától.

Szűz

A Szűz egyik jó tulajdonsága, hogy rendkívül igényes és soha nem elégszik meg félmegoldásokkal. Néha azonban a párválasztás során ez vissza is tud ütni, hiszen azt gondolhatja, hogy a másik fél még nem mindenben tökéletes, nem mindenben felel meg az elvárásainak. És azt is tudjuk ugyebár, hogy aki túl sokáig válogat, annak már egyre nagyobb eséllyel csak a maradék jut végül.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.