Napi horoszkóp percek – 5 nehezen kiismerhető csillagjegy

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.09.03. 03:20

Sokan vannak, akik elsőre nem igazán szeretik felfedni magukat egy ismeretlen előtt. Ki önvédelemből, ki pedig bizalmatlanságból teszi ezt, de az biztos, hogy mindenkinek jó oka van általában erre. Nézzük, hogyan függ ez össze a csillagjegyekkel!

>>> Friss: Napi horoszkóp szeptember 3.

Ha azt látod, hogy valaki pesszimista, szarkasztikus, vagy éppen túlságosan magába forduló, az gyakran csak azért van, hogy leplezze a valóságot, melyet csakis azoknak mutatna meg, akiben valóban megbízik.

Természetesen ez is függ a csillagjegyektől. Nézzük hát meg azt az öt csillagjegyet, mely első látásra gyakorta egészen más képet mutat a külvilág felé, mint ami a valódi énjéből következne.

Kos

A Kos szülötte olykor nemtörődömnek és közönyösnek tűnhet, melyet időnként nyers stílus is kísérhet. Ugyanakkor a valóság ennél sokkal árnyaltabb. Amint ugyanis mélyebben megismeritek egymást és elkezd bízni benned, kiderül, hogy valójában nála gazdagabb érzelmekkel rendelkező és gondoskodóbb lényt keveset lehet találni e világban. >>> Itt a friss napi horoszkóp szeptember 3. napjára

Oroszlán

Az Oroszlán első pillantásra dominánsnak, hidegnek és távolinak tűnik, de természetesen neki is van egy érzőbb oldala, melyet csakis azzal oszt meg, aki kiérdemli, hogy közel engedje magához. Ilyenkor viszont már nem lesz más, mint egy nagy, puha, gondoskodó érzékeny és gyakran érzelmes lélek, aki nagyon szerethető és aki nagyon tud ragaszkodni is hozzád. >>> Itt a friss napi horoszkóp szeptember 3. napjára

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.