Napi horoszkóp 2021. október 13. – Oszd be az erődet

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.10.13. 03:20

Bak – napi horoszkóp

Ma egy ügyben, ami már egy jó ideje foglalkoztat, szembe kell nézned a valósággal és fel kell hagynod az álmok kergetésével. Eljött az ideje annak, hogy lezárj egy ügyet és ezt, bármennyire is fáj, nem halogathatod tovább. Minél előbb nyitod meg az új fejezetet az életedben, annál hamarabb kerülnek a dolgok vissza a rendes kerékvágásba.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy sor hírt és pletykát hallasz majd, de ezek egy részének talán semmi köze nem lesz a valósághoz. Légy befogadó, de ne adj tovább semmit. A helyzet gyorsan megváltozik majd és ki fog derülni, hogy melyik hír az, ami megállja a helyét hosszabb távon is és melyik az, amelyet csak rosszindulatból terjesztettek.

>>> Ne hagyd ki a heti horoszkópot sem

Halak – napi horoszkóp

Ma előfordulhat egy kisebb nézeteltérés közted és a partnered, vagy egy hozzád közelálló személy között és emiatt talán egy ideig nem is beszéltek egymással. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy átgondold, vajon fontos dolog volt-e amin a vita kirobbant és azt is, hogy mindez tényleg egy átmeneti feszültség, vagy netán jelzi azt, hogy nem a legjobban alakulnak közöttetek a dolgok. Ha a vihar elült, érdemes erről egy higgadt beszélgetést is lefolytatni.

.