Napi horoszkóp 2021. november 1. – Elkalandozva

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.01. 03:20

A Bika ma fogékonyabb lehet a természetfelettire, a Skorpió fejében egy új gondolat születhet meg. Ma mindenki egy kicsit önmagába tekinthet. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma legyél bárhol, tegyél is bármit, a tudatalattidban komoly és bonyolult folyamatok zajlanak és ezt a nap folyamán többször is érzékelni fogod. Elkalandozol és a gondolataidban távoli helyeken, távoli időkben jársz majd, miközben mindenről valami, vagy inkább valaki egészen más fog az eszedbe jutni.

>>> Ez itt a friss heti horoszkóp >>> Ez meg itt a novemberi horoszkóp

Bika – napi horoszkóp

Ma fogékony lehetsz mindenre, ami a tapasztalt világodon túlmutat, legyenek azok vallási, vagy akár okkult ismeretek. Gondolataidban egészen máshol és más időben jársz majd és ez segíteni fog neked abban, hogy feldolgozd azt a veszteséget, amelyet talán már jó ideje cipelsz magadban. Mindebben segíteni fog neked ma egy beszélgetés, amelynek során a teher egy része lekerülhet a válladról.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy beszélgetésen, vagy egy összejövetelen egy érdekes történetet osztanak meg veled, amely elindíthat benned egy változást, vagy megváltoztathatja a hozzáállásodat egy dologgal kapcsolatban. Lehet, hogy ma lesz az a nap, amikor megkapod az inspirációt valamihez, amire régóta vársz, de a bekövetkeztét már néha magad sem hitted igazán el.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.