Heti horoszkóp 2021. november 1. – november 7. – Mögöttes szándékok között

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.30. 16:00

Az Oroszlán nagylelkűségét most próbára tehetik, a Skorpió elől elrejtenének valamit. A héten nagy szerepe lehet a megérzéseknek. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét elején egy kedvezőnek tűnő ajánlatról kell döntened. Egy könnyű pénzkereseti lehetőség, vagy hozzájutni valamihez olcsón mindig csábító, különösen, ha azt hallod az ajánlattevőtől, amit hallani szeretnél. Nem biztos azonban, hogy pont ez az ajánlat lesz a megoldás erre. Vigyázz, hogy ne légy áldozat!

A hét második felében kihasználhatod személyes varázsodat arra, hogy valakit magad mellé állíts, vagy meggyőzz valamiről, ami fontos számodra. Könnyen lehet az is, hogy mindebből valamilyen módon nem csak a vélemények egyezése, hanem valami annál több is kikerekedik, ami viszont várhatóan bonyolítani fogja a magánéleted amúgy sem egyszerű szálait.

>>> Már elkészült a november havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében valaki egy magánéleti problémával kereshet meg, hogy a tanácsodat kérje. Légy óvatos azzal, mit javasolsz neki, nehogy egy meggondolatlan tanácsot megfogadva rosszul sikerüljön valami és végül te váljál bűnbakká az ügyben. Ezekben a napokban egy a családodat érintő fontos ügyben is döntést kell hoznod.

A hét második felében választ kellene adnod egy kérdésre, amely főleg a magánéleteddel, vagy egy magánéleti programmal lehet kapcsolatos. Légy óvatos és felelősségteljes a válasszal és csakis olyasmit vállalj be, amit komolyan is gondolsz és lesz alkalmad teljesíteni is. Kizárólag udvariasságból ne mondj igent semmire!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.